Om dykkersport


Å låne til båt og sette i gang!

Ligger dykkerutstyret ditt brakk fordi du ikke har skaffet deg egen skute ennå? Da er det bare å brette opp ermene, ta tak og gjøre noe med det.

Du har en ting å gjøre og det er å låne til båt og få den saken ut av verden. Hva i alle dager skal du med tørrlagt dykkerutstyr? Det er nesten som å bannes i kjerka og denslags skal man ikke ha noe av. Spøk til side: å skaffe seg en båt er et must hvis du er glad i det våte element, og i hvert fall hvis du er opptatt av å senke deg ned i det våte element.

For det første: skaff deg det lånet du har behov for. Vil ikke banken gi deg så tar du den usikrede varianten. Bare ha pengene stående klar slik at du er klar til å slå til som en hauk når den rette båten dukker opp - for det vil den gjøre. Ta et lån i en størrelse som du behøver og som du kan håndtere - verre er det ikke.

Deretter dundrer du inn på Finn.no og oppgir alle opplysningene der om den båten du er ute etter. Størrelse, antall plasser, størrelse på motor, overbygg etc etc. Så lagrer du dette søket og skriver inn mailadressen din, og da er halve jobben faktisk gjort.

Sett deg i sofaen og les en avis og vent på at mailboksen din fylles opp av båter som tilfredsstiller dine krav. Når båten du knapt har våget å drømme om plutselig befinner seg foran øynene dine slår du til og slenger inne en pris du kan tenke deg å gi, og at du tar den på dagen ved rask avgjørelse. Bruktbåtmarkedet er stort og med en rask og effektiv tilnærming vil du kunne spare store penger!