Nyheter

Veien videre

Dykkersport AS er konkurs, men tidligere ansatte fortsetter med nye prosjekter(ingen av eierne).

Ny prosjekter og nye muligheter. Vi fra tidligere Dykkersport har masse kunnskap og erfaring, og ønsker å fortsette å innen bransjen i nye former.

Oslofjorden Dykkersenter & Dacon AS – undervannsteknologi avdelingen

Tidligere butikksjef Hediemarie Nordahl og skolesjef Kristoffer Fjeldså fortsetter med nystartede Oslofjorden Dykkersenter, og tidligere produkt/markedsansvarlig Kim Wøien og Tor Gundersen fra engrosavdelingen har blitt ansatt i Dacon AS.

Mer om Oslofjorden Dykkesenter (følg på facebook)

Oslofjorden Dykkesenter AS åpner på Fornebu 25 mai.  Det blir stor åpningsfest 3 dager til ende i Rolfsbuktveien 17. Vi har et dykketilbud til alle.

 Kontaktperson: Heidemarie Nordahl, daglig leder, tlf 91195220, info@ofds.no

Oslofjorden Dykkesenter (OFDS) klipper snora og åpner dørene  lørdag 25 mai kl 10.00. på selveste Dykkingens dag. OFDS er et PADI Five Star senter og vil ha  fullt kursprogram fra første dag,  Vi vil være et tilbud for alle dykkere rundt Oslofjorden, samtidig som vi vil være et aktivitetstilbud for nærmiljøet.  Her er det noe for enhver smak.

Dykkeutdanning:

 • Prøvedykk hver lørdag  i eget innendørs basseng
 • Open Water kurs starter hver uke
 • Bubblemaker og Seal Team for de yngste 8 år
 • Vidergående kurs
 • Master Scuba Diver Program
 • Sidemount og Rebreatherkurs
 • Go Pro – Divemaster og instruktørutdanning
 • Kurs i teknisk dykking og grottedykking

Dykkeutstyr:

 • Kvalitetsutstyr til alle typer dykking
 • Personlig utstyrsveiledning

Reiser, aktiviteter og events:

 • Dykkereiser til hele verden
 • Dykkeaktiviteter hver uke
 • Events for store og små (Fra teambuilding til barnebursdag)

Enkelt å komme til oss med parkering rett utenfor døren og god offentlig kommunikasjon (Buss nr 31)

Vi tilbyr luft, nitrox og trimixfylling og vil ha god bankkapasitet,

I samarbeid med  Dykkebazaar vil vi tilby dykketurer til de råeste destinasjoner rundt om i verden.

Oslofjorden Dykkesenter skal være et dykkesenter for alle dykkere og dette gjenspeiler seg i vårt åpningsprogram.

Lørdag 25 /5  fra kl 10 blir det Grand Opening for alle som dykker eller er nysgjerrige på dykking. Med gratis prøvedykk, dykking ved sjøflyhavna, tilbud på og test av utstyr, konkurranser, servering og info om alle våre kurs og turer.

Søndag 26/5  er viet ”Den dykkende familien” og de yngste dykkerne.  Vi kjører to runder med Bubblemaker (prøvedykk  i basseng for de som er fylt 8 år), søndagsdykk  ved Sjøflyhavna  og tilbud på utstyr for juniorer og  presentasjon av vårt familieprogram og Seal Team program..

Mandag 27/5 er viet de tekniske dykkerne, de som ønsker å  bli tekniske dykkere eller bare vil høre om spennende prosjekter

De kjente utforskerenen Ronny Arnesen og Jan Arild Aaserud holder foredrag om utforskningen av grottene Plura og Steinugleflåget.

Vi presenterer vårt kurs og aktivitetsprogram innen tekniske dykking og det blir selvsagt noen gode åpningstilbud på denne type utstyr.

Velkommen til Oslofjorden Dykkesenter AS

Mer om Dacon AS sin nye dykkeravdeling

Dacon AS er en gammel traver innen dykk(tidligere Dacon Subsea), ROV, redningsutstyr, industrilykter/kofferter og inspeksjon. www.dacon.no  

Dacon AS har startet en ny dykkeravdeling, under det foreløpige navnet “Undervannsteknologi”. Her vil Kim Wøien og Tor Gundersen fra tidligere Dykkersport jobbe med import og distribusjon. Ingen egen butikk.

Målet er å bli best i Norge på kvalitets-utstyr til både sportsdykkere og spesielt arbeidsdykk/proff-sektor(forsvaret, politi, brannvesen, offshore, redning, forsking, oppdrett etc.) Avdelingen vil betjene forhandlere over hele landet fra både dykkersenter, dykkerklubber til arbeidsdykkere, proff og offentlig.

Distribusjon/dealer-rettigheter som foreløpig er på plass er AUP(Hollis, Oceanic, Aeris og Lavacore), Apollo, BARE, McNett, OTS, Submersible Systems, Si Tech, Beuchat, Light For Me, Heinrichs Weikamp, Eezycut, Naituluslifeline ++ det jobbes flere merker og andre produsenter. Avdelingen er under opprettelse, men har allerede startet opp med import og distribusjon.

Undervannsteknologi-avdelingen har som mål å bli best i Norge innen for spesialutstyr for ulike former av dykking og dykkerrelatert industri, og vil øke i både størrelse og omfang, samt antall ansatte i kommende år.

Kontakt

Avdelingsleder – Tor Gundersen, e-post: tor.gundersen@dacon.no tlf 48295851

Produkt & markedsansvarlig – Kim Wøien, e-post: kim.woien@dacon.no tlf 90821217

Kontor: dykk@dacon.no Telefon arbeid: 21 06 35 23

Besøk/postadresse:

Dacon AS

Gamle Ringeriksvei 6

1369 Stabekk

 

 

Alle vi 4 som jobbet i tidligere Dykkersport er fortsatt ikke mette på dykking, og ønsker å bidra til den norske dykkerindustrien i årene som kommer i form av nye prosjekter. 

Vel møtt og ta gjerne kontakt alle nye og gamle dykkere, venner, kunder og forhandlere!